Over

Zin om te genieten van de stilte, heidevelden en bossen tijdens uw dagje uit? Of juist op zoek naar de bruisende en gezellige sfeer in één van de vele dorpjes? Met de Scoetz hoeft u geen keuze te maken! Elektrisch rijden met een Scoetz is milieuvriendelijk, geruisloos en comfortabel. Onderweg praat u gezellig bij en tegelijkertijd verkent u de mooiste plekjes op en rond diverse natuurgebieden in Gelderland, zoals de Liemers, het rivierengebied en de Achterhoek. Een dagje ‘Scoetzen’ met zijn tweeën, familie, vrienden, collega’s of zakenrelaties is een onvergetelijke ervaring.

Hip en comfortabel

Rijden op een Scoetz is al een belevenis op zich. Zijn opvallende oranje-crème maakt de Scoetz hip en trendy en zo voelt u zich ook. U kunt moeiteloos een afstand van 100 kilometer rijden, met een relaxte snelheid van 25 km/u. Door zijn lichte gewicht en slimme wielformaat rijdt en stuurt de Scoetz gemakkelijk en zeer comfortabel. Bij uw Scoetz is ook eventueel een bagagekoffer te huur.

Huifkarcentrum Bergh

Scoetz is onderdeel van Huifkarcentrum Bergh. Bij Huifkarcentrum Bergh bent u aan het juiste adres voor een geheel verzorgde familiedag, kinderfeestje, bedrijfsuitje of gewoon een heerlijk dagje uit. Huifkarcentrum Bergh organiseert vele soorten huifkartochten voor groepen met kleine en grote wagens. Altijd al eens zelf de teugels in handen willen hebben? Zelfkoetsieren is één van de mogelijkheden die Huifkarcentrum Bergh u kan bieden. In onze horecaruimte ‘de Paardendeel’ of op ons terras kunt u bovendien genieten van lekker eten en drinken, zowel voor als na uw (mid)dagje uit. Er is heel veel mogelijk: van een ambachtelijke pannenkoek of koffie met krentenwegge tot een geheel verzorgd buffet. We staan gastvrij voor u klaar om er een onvergetelijk uitje van te maken.