Over

Zou u ooit eens een keer dwars door de mooiste natuurgebieden willen rijden, genietend van heidevelden, bossen, gezellige dorpjes en de stilte? Ga dan op pad met een Scoetz! Elektrisch rijden met een Scoetz is leuk, comfortabel én stil.

De natuur doorkruisen op een Scoetz betekent fluisterstil genieten van het bos, de hei, fluitende vogels én van elkaar!  Een dagje ‘Scoetzen’ met zijn tweeën, met familie, vrienden, collega’s of zakenrelaties is een onvergetelijke ervaring. Onderweg praat u gezellig bij en tegelijkertijd verkent u de mooiste plekjes op en rond diverse natuurgebieden in Gelderland, zoals de Liemers, het rivierengebied en de Achterhoek.

Hip en comfortabel

Rijden op een Scoetz is al een belevenis op zich. Zijn opvallende oranje-crème maakt de Scoetz hip en trendy en zo voelt u zich ook. U kunt moeiteloos een afstand van 100 kilometer rijden. Met een relaxte snelheid van 25 km/u, dus zonder helm! Door zijn lichte gewicht en slimme wielformaat rijdt en stuurt de Scoetz gemakkelijk en zeer comfortabel! Bij uw Scoetz is ook eventueel een bagagekoffer beschikbaar.

Huifkarcentrum Bergh

Scoetz is onderdeel van Huifkarcentrum Bergh. Bij Huifkarcentrum Bergh bent u aan het juiste adres voor een geheel verzorgde familiedag, kinderfeestje, bedrijfsuitje en groepsuitjes of gewoon een heerlijk dagje uit. Huifkarcentrum Bergh organiseert vele soorten huifkartochten voor groepen met kleine en grote wagens. Tevens bezitten we een aantal luxe koetsen welke u op een gepaste wijze kunnen vervoeren tijdens elke gelegenheid. Altijd al eens zelf willen rijden? Ook zelfkoetsieren is één van de mogelijkheden die Huifkarcentrum Bergh u kan bieden. In onze horecaruimte ‘de Paardendeel’ of op ons terras kunt u bovendien genieten van lekker eten en drinken, zowel voor als na uw (mid)dagje uit. Er is heel veel mogelijk: van een ambachtelijke pannenkoek of koffie met krentenwegge tot een geheel verzorgde barbecue. We staan gastvrij voor u klaar om er een onvergetelijk uitje van te maken.